Tenerife friss hírek

Blue Flag díj tenerifei strandoknak

News image

2012.07.06. Idén 45 "Kék zászló"-t osztottak ki a Kanári-szigeteken 2012-ben 45 db kanári-szigeteki strand kapta meg az igen rangos "Kék zászló" ...

Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatjá

News image

2012.07.04. Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatják Készül a nagy sikerű akciófilm - Halálos Iramban - hatodik része. Ezt az ...

Fontos: Ryanair weboldal karbantartás

News image

2012.05.16. Fontos: Ryanair weboldal karbantartás Figyelem! A május 18-20-diaki hétvégén a Ryanair légitársaság karbantartást végez a weboldalán! Ez fontos információ mindazoknak, ...

Siam Park új csúszda

News image

2012.05.10  Siam Park - új, fantasztikus attrakciók! A tenerifei Siam Park újdonságokkal várja 2012-ben a látogatóit! Az idei évet egy meglepetés VIP ...

Tenerife afrikai utcai árusok

News image

2012.04.22. Tenerife utcai, afrikai árusok Ha valaki nyaralt már Tenerifén, tapasztalhatta, hogy egész nagy számú fekete bőrű közösség él a szigeten. A ...

-
+
5

Rakonczay házaspár válik

Rakonczay GáborRakonczay Gábor és Rakonczay Viktória pár napja tette közzé a hírt, hogy közös életük, kapcsolatuk befejeződik, elválnak útjaik.

Rakonczayék még középiskolás korukban ismerkedtek meg, egyetemre is együtt mentek, és közös erővel sok álmukat valósították meg. Egyetemistaként átevezték az Atlanti-óceánt, mely teljesítményükkel Világ Rekordot, Guiness Rekordot értek el. Erről a kalandjukról könyv is megjelent, Tűzhangya címmel.

Rakonczay Gábor nem rég újabb Világ Rekordot állított fel, ezúttal egyedül vágott neki Vitéz nevű kenujával az Atlanti-óceánnak. Az expedíciót várakozáson felüli idővel, 60 nap alatt sikerült teljesíteni.

Gondolataikat elválásukról Facebook oldalukon írták le.:

"Sorsunk, életutunk, igen sokáig egy irányba haladt, ám ez most megváltozik…

A Tűzhangya evezőssel ketten együtt, majd Gábor Vitézzel egyedül átevezett az Atlanti-óceánon. A két út között pedig kétszer átvitorláztunk az óceánon. Együtt álmodtunk és dolgoztunk céljainkért, míg álmainkat megvalósítottuk. Minden megvolt hozzá. Akaraterő, kitartás, csapatmunka, no meg a szerencse. Úgy tűnt, hogy mi ketten együtt, amit csak akarunk, mindent el tudunk érni és le tudunk győzni! Ám nagy teljesítmények mögött nagy feszültségek indukálódnak. Csak a sikerorientált emberek képesek mindent alárendelni a cél elérésének érdekében. Mint ahogyan tettük ezt mi is. A sokévi megfeszített munka azonban rávilágított arra, hogy kapcsolatunk mégsem olyan erős, mint amit egy ilyen életvitel megkövetel. Gábor indulása előtt még hinni akartuk, hogy az átkelés után rendezni tudjuk közös életünket. 

Azonban a távolság nem tett jót. Az átkelés alatti és az azután felmerült nehézségek, gondok tovább rontottak a helyzeten.
AMIT EGYÜTT MEGÉLTÜNK, AZ OLYAN SZOROS KÖTŐDÉS, AMI SOHA NEM HALVÁNYUL EL. A SZERETET, A TISZTELET EGYMÁS IRÁNT ÖRÖK.
Mire észbe kaptunk, szembesülnünk kellett a ténnyel, szép lassan megváltoztunk és egymástól eltérő irányba indult el életünk. A legkevesebb, amit tehetünk, szeretettel elengedni a másikat, visszaadni egymás szabadságát! Fejet hajtunk egymás sportteljesítménye előtt, és emberi nagysága előtt!! Számot vetettünk a közös múlttal. Ami akkor gond, baj, nehézség volt, mára megszépült. Kirajzolódni látszanak az utak, elképzelések, lehetőségek.

A mi kettőnk története jó példa arra, hogy ugyan útjain elválnak, de álmainkat nem adjuk fel, tudjuk, mit akarunk tenni a jövőben és hálásak vagyunk egymásnak, hogy az eddigi utat együtt tettük meg!

Kedves barátaink, szimpatizánsok, ismerősök! Köszönjük a sok-sok lelkes bíztatást, támogatást!!! Sorsunk alakulásáról, terveinkről, programjainkról a jövőben az új, önálló Viki illetve Gábor Facebook oldalról értesítünk mindenkit, és az élet megy tovább."

Rakonczay Viki

 

Nyaraljon egy hétig kedvezményesen Tenerife szigetén! A Kanári Szigetek legszebbikén. Csak 149 euro / 8 nap / éjszaka / család.

Ezt kár lenne kihagyni! Jelentkezzen MOST!

 

 

Jelentkezés

 

Oldal elejére