Tenerife friss hírek

Blue Flag díj tenerifei strandoknak

News image

2012.07.06. Idén 45 "Kék zászló"-t osztottak ki a Kanári-szigeteken 2012-ben 45 db kanári-szigeteki strand kapta meg az igen rangos "Kék zászló" ...

Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatjá

News image

2012.07.04. Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatják Készül a nagy sikerű akciófilm - Halálos Iramban - hatodik része. Ezt az ...

Fontos: Ryanair weboldal karbantartás

News image

2012.05.16. Fontos: Ryanair weboldal karbantartás Figyelem! A május 18-20-diaki hétvégén a Ryanair légitársaság karbantartást végez a weboldalán! Ez fontos információ mindazoknak, ...

Siam Park új csúszda

News image

2012.05.10  Siam Park - új, fantasztikus attrakciók! A tenerifei Siam Park újdonságokkal várja 2012-ben a látogatóit! Az idei évet egy meglepetés VIP ...

Tenerife afrikai utcai árusok

News image

2012.04.22. Tenerife utcai, afrikai árusok Ha valaki nyaralt már Tenerifén, tapasztalhatta, hogy egész nagy számú fekete bőrű közösség él a szigeten. A ...

-
+
5

Tenerife látnivalók- Loro Park

Tenerife látnivalók - Loro park


 

A látogatók itt tekinthetik meg  Európa legnagyobb delfináriumát. A delfináriumban 8 delfin gondoskodik a látogatók szórakoztatásáról. Műsoruk gyerekek és felnőttek számára egyaránt ámulatba ejtő látványosság.
 

 


 

Tenerife Loro ParkLoro Park-ban található ugyanis Európa leghosszabb cápa alagútja, valamint itt tekinthető meg Európa egyetlen kardszárnyú delfin show-ja is. A cápaalagútban, illetve az ahhoz tartozó akváriumban több, mint 20.000 tengeri állat és növény található, a látogató egy csendes, víz alatti és lélegzetelállító világban találja magát, ha itt jár. A 18 m hosszúságú alagútban 7 különböző cápafaj tekinthető meg szinte testközelből.

 

 

 
 

Tenerife Loro ParkSzintén a Loro Park ad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.

 

Loro Park menedékül szolgál még csimpánzok, fókák, gorillák, pelikánok, iguanák, alligátorok, flamingók, jaguárok, óriás teknősök, tigrisek, egzotikus halak, vizicsikók számára is.

 

 

A gyerekek számára épült játszótér komplexum mellett a legkisebbek szórakozását a számos állatshow biztosítja. A kardszárnyú delfinek napi három, a delfinek napi négy, a fókák öt, míg a papagájok napi hat alkalommal nyűgözik le műsorukkal a vendégeket.

Tenerife látnivalók - Loro park

A növények kedvelőit is elkényezteti a Loro Park. Nekik az óriási orchidea kertet érdemes megnézni, ahol több rendkívül ritka növényfajta is található.

Pár hónappal ezelőtt pedig a parkon belül megnyitották az ún. Katandra Treetops nevű új létesítményt, ahol a fák tetejéig vezető lépcsőkön, függőhidakon sétálhatunk, és figyelhetjük meg testközelből a szebbnél szebb madarakat. 

A Loro Park körülbelül másfél óra alatt közelíthető meg autópályán Playa de las Amercias-ból elindulva. A TF1-es autópályán Puerto De La Cruz irányba kell haladni, és Puerto De La Cruzt elérve követni a Loro Park-ot jelölő táblákat.

 

Belépők:

Felnőtt: 33 Euro

Gyermek ( 11 éves korig): 22 Euro

Érdemes megvásárolni az úgynevezett Twin-ticket-et, mely kedvezményes belépést biztosít a Siam Parkba, és a Loro Parkba. Ára felnőtteknek 55 Euro, gyermekeknek (11 éves korig) 36,5 Euro.

Tenerife látnivalók - Loro park
 

Tenerife látnivalók - Loro park

 Tenerife látnivalók - Loro park

 Tenerife látnivalók - Loro park

 Tenerife látnivalók - Loro park

 Tenerife látnivalók - Loro park

 

Tenerife látnivalók - Loro parkTenerife látnivalók - Loro park

 

 

 

Tenerife látnivalók - Loro park

Szintén a Loro Park ad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.
 

 

Tenerife látnivalók - Loro park

A delfinek mellett az óceán vadabb oldalát is megismerhetjük. A

 

Nyaraljon egy hétig kedvezményesen Tenerife szigetén! A Kanári Szigetek legszebbikén. Csak 149 euro / 8 nap / éjszaka / család.

Ezt kár lenne kihagyni! Jelentkezzen MOST!

 

 

Jelentkezés

 

Oldal elejére

Ingyenes hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és töltse le az ingyenes 143 oldalas elektronikus könyvet, és tájékozódjon újdonságainkról, akciós repülőjegyekről!