Tenerife friss hírek

Blue Flag díj tenerifei strandoknak

News image

2012.07.06. Idén 45 "Kék zászló"-t osztottak ki a Kanári-szigeteken 2012-ben 45 db kanári-szigeteki strand kapta meg az igen rangos "Kék zászló" ...

Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatjá

News image

2012.07.04. Fast and Furious 6. - Tenerifén forgatják Készül a nagy sikerű akciófilm - Halálos Iramban - hatodik része. Ezt az ...

Fontos: Ryanair weboldal karbantartás

News image

2012.05.16. Fontos: Ryanair weboldal karbantartás Figyelem! A május 18-20-diaki hétvégén a Ryanair légitársaság karbantartást végez a weboldalán! Ez fontos információ mindazoknak, ...

Siam Park új csúszda

News image

2012.05.10  Siam Park - új, fantasztikus attrakciók! A tenerifei Siam Park újdonságokkal várja 2012-ben a látogatóit! Az idei évet egy meglepetés VIP ...

Tenerife afrikai utcai árusok

News image

2012.04.22. Tenerife utcai, afrikai árusok Ha valaki nyaralt már Tenerifén, tapasztalhatta, hogy egész nagy számú fekete bőrű közösség él a szigeten. A ...

-
+
5

Tenerife - Részvételi feltételek
 


A promóciós szállást elsősorban 35-60 év közötti együtt élő pároknak vagy házastársaknak tudjuk biztosítani, saját gyermekekkel (1-2 gyermek), vagy gyermekek nélkül. Azonban 35 év alattiak, 60 év felettiek, és néha egyedülállók is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást! (kevés esetben kerül jóváhagyásra egyedülállók jelentkezése, volt már rá példa, de kérjük vegyék figyelembe, hogy az esetek többségében sajnos nem áll módjában az Apartman-hotelnek egyedülállók jelentkezését jóváhagyni) A feltételekről kérjük érdeklődjenek telefonon (0670/583-3418), vagy emailen ( info@free-tenerife.hu )!


A Regency Resorts a szállást hét éjszakára biztosítja Önöknek 149 Euro/apartman regisztrációs díj ellenében valamelyik, a Regencyhez tartozó apartmanok egyikében. Abban az esetben, ha a szállodában az Önök által megjelölt időpontban épp teltház van, akkor felajánl egy másik időpontot, vagy a közelben levő valamelyik másik apartman házban kapnak elhelyezést. Ez nagyon ritkán, inkább az augusztusi csúcsszezonban fordulhat elő néha.Természetesen ebben az esteben is a Regency Resorts ingyenes és fizetős szolgáltatásait igénybe vehetik a szokásos feltételekkel.


Miután a Regency Resorts részére befizetik a 149 Euro/apartman foglalási díjat, természetesen van lehetőségük utazásuk időpontját megváltoztatni! 

Magyar kollégánk sangriával várja Önöket a Regency Club recepcióján a megérkezésük napján. Röviden bemutatja a szállásukat, tájékoztatja Önöket a szórakozási lehetőségekről, és közli Önökkel a bemutató előadás időpontját.


Érkezéskor a bejelentkezés délután 17.00 órától lehetséges, távozáskor délelőtt 10.00 óráig ki kell jelentkezni. Poggyászukat a csomagmegőrzőben helyezhetik el.


A kedvezményes szállás feltétele egy néhány órás, magyar nyelvű előadáson való részvétel, melynek során alkalom nyílik üdülési jog vásárlására, de semmiféle kötelezettség nincsen, a vásárlás a vendégek saját döntése. Amennyiben az előadást elmulasztanák, a szállásuk díját meg kellene téríteniük, ezért kérjük Önöket  jegyezzék fel az időpontot! Az előadás közben frissítő italok kerülnek felszolgálásra.


Ha Önök úgy döntenek, hogy nem kívánnak üdülési jogot vásárolni, semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem éri Önöket, ugyanúgy élvezhetik a gondtalan nyaralás örömeit!


Érkezéskor apartmanonként 300 Euro kauciót szükséges a recepción fizetni (készpénzzel), illetve dombornyomott bankkártya jelenléte is elég, ebben az esetben nem szükséges a készpénz letétele. Ha itt tartózkodásuk alatt az apartmanban rongálási kár nem keletkezik, a kaució teljes összegét természetesen a távozás napján mindenki maradéktalanul visszakapja.


Egy személy csak egyszer vehet részt a Regency Resorts promóciós szállás akciójában.

 

Jelenkezés itt

 

 

 

 

Nyaraljon egy hétig kedvezményesen Tenerife szigetén! A Kanári Szigetek legszebbikén. Csak 149 euro / 8 nap / éjszaka / család.

Ezt kár lenne kihagyni! Jelentkezzen MOST!

 

 

Jelentkezés

 

Oldal elejére

Ingyenes hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és töltse le az ingyenes 143 oldalas elektronikus könyvet, és tájékozódjon újdonságainkról, akciós repülőjegyekről!